Matkapuhelin

044 7201122

Avoinna

Sopimuksen mukaan

PRX-T33 -hoitoa voidaan tehdä kasvojen, kaulan ja dekolteen aluelle, yksittäisiin arpiin sekä vartalolle. Hoito sopii kaiken ikäisille asiakkaille, myös lasten arpia voidaan hoitaa PRX-T33-hoidolla.

Hoito on nopea, miellyttävä ja kivuton, siinä ei käytetä neuloja eikä se vaadi toipumisaikaa kuten muut teholtaan vastaavat hoidot. Hoidolla on monia positiivisia vaikutuksia ihoon, mm ihoa kiinteyttävä lifting-vaikutus ja juonteiden madaltuminen, pigmenttimuutosten vaaleneminen, ihohuokosten pieneneminen, arpien häivyttäminen, tulehduksen rauhoittuminen, ihon heleytyminen ja sävyn tasoittuminen.
​PRX-T33 on CE -sertifioitu lääkinnällinen laite.
Sen uniikki ja kansainvälisesti patentoitu koostumus perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden ja vetyperoksidin (H2O2) ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutuksen syvällä ihon dermiksessä vaurioittamatta ihon pintakerrosta.

Kasvohoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, esihoitonesteen, PRX-T33 hoitoliuoksen levittämisen iholle hieromalla, huuhtelun ja loppuvoiteen.
Jo ensimmäisen hoidon jälkeen näet välittömiä vaikutuksia ihollasi mutta ihon rakennetta uudistava vaikutus syvenee vielä viikkojen ajan.
Hoitokäynti kestää n. 30 min ja hoitoa tehdään vain 4-6 kerran sarjahoitona n. 1-2 viikon välein riippuen lähtötilanteesta ja hoidon tavoitteesta.
Hoitosarja voidaan tehdä 1-2 kertaa vuodessa ja sarjojen välissä voit ottaa hoitotulosta ylläpitävän yksittäisen jatkohoidon.​

Omien ihonhoitotuotteiden sijaan asiakkaan on käytettävä 6 päivän ajan kotihoidossa ainoastaan WiQo -hoitovoidetta ja WiQo Boosteria,
jotka palauttavat ihon suojakerroksen hoidon jälkeen, pitävät ihon pH-arvon tarvittavalla tasolla ja vahvistavat biorevitalisaation vaikutuksia.

A-vitamiinia (retinoli, retinyylipalmitaatti) sisältävien hoitotuotteiden käyttö tulee lopettaa kaksi viikkoa ennen hoitosarjan aloitusta.
Kun sarja on ohi, tuotteisiin voi jälleen palata normaalisti.
Voit aloittaa WiQo-hoitovoiteen käytön jo 1-2 viikkoa ennen sarjan aloitusta, erityisesti suosittelemme tätä herkälle tai ärtyneelle iholle.

Kasvot ja kaula
(Sis. kotihoitotuotteet)
314€
Jatko sarjahoidot 145€
Ylläpitohoito, sarjahoidon
päätyttyä. (Sis. minikitin) 165€

Kasvot, kaula ja decoltee
(Sis. kotihoitotuotteet)
378€
Jatko sarjahoidot 209€
Ylläpitohoito, sarjahoidon
päätyttyä. (Sis. minikitin) 229€